Gruppearrangement

trugeløp 2 0493

Hundekjøring

Hundekjøring og trugestafett er noe av det vi tilbyr på våre grupearrangement nær Oslo og Gardermoen. Ønsker du aktiviteter i forbindelse med bryllup, bursdagsfeiring for små og store, julebord, kick off, team building, utdrikningslag eller andre anledninger er vi den rette samarbeidspartner.

Vi bygger en aktivitetspakke i en tidsramme som passer deg. Hundekjøring med vogn om sommeren, slede om vinteren. Trugestafett og forskjellige lagkonkurranser er noe av det vi tilbyr i tilegg. Vi samarbeider med lokale mat-og overnattingsbedrifter. Vi har lang erfaring med hundekjøring for personer med spesielle behov, både private, institusjoner og skoler.

Foredrag

Vi tilbyr foredrag om fangst og isbjørnliv på Svalbard. Kjell Reidar Hovelsrud er gjennom sine 40 år med ekspedisjonsliv på Svalbard en av de som kjenner øygruppen aller best. Han har bl.a. utgitt dokumentaren Svalbard – Et eventyrlig polarliv, romanen Isbjørnliv og en spennende DVD i tre episoder, vist på NRK TV. 40 år med ekspedisjonsliv, forskning, fangst og turoperatørvirksomhet har lagt grunnlaget for foredragsvirksomhet og rådgivning for polare ekspedisjoner. Erling Kagge, Børge Ausland og en rekke andre har fått råd med på sine polare ferder fra veteranen.

Hvor finner du oss?

Du finner oss nær Oslo og Gardermoen, nærmere bestemt ved Hønefoss og på Finnskogen i sommerhalvåret. (se kart). Vi samarbeider med hoteller og kursarrangører og skreddersyr opplegget for dere. Kontakt oss på post@tettpanaturen i dag for tilbud. 

hundekjoring med kaffebaal
Hundekjøring med kaffebål

 

besok oss på facebook