Overnattingstur med hundekjøring

overnatting
Overnattingstur i Valdres.

 

Hvor kan jeg være med på hundekjøring og overnattingstur?

Vi er nærmere enn du tror. På under to timer fra Oslo og Gardermoen kan du få oppleve villmarkseventyret du har drømt om! Vikerfjell på Ringerike, Oslos nærmeste høyfjell, Finnskogen, Valdres, Hardangervidda, Jotunheimen og Femundsmarka er steder du kan være med Bjerkeli Villmarksopplevelser på overnattingstur. Vi tilbyr fra to dagers til fem dagers ekspedisjon.  

Litt praktisk 

Vi tar sikkerhet på alvor og starter turen med litt teori om kjøreteknikk og fjellvett før vi sjekker at alle er utstyrt med nødvendig bekledning og utstyr. Overnatting skjer i telt/lavvo som vi bringer med oss på sledene, eller i hytte. Dere kjører hvert deres hundespann som dere er med på å stelle under turen. Leirslaging og alt praktisk arbeid er vi felles om, alt under kyndig veiledning av vår erfarne hundekjører og guide. Dette er turen for de som vil oppleve det helt spesielle. 

Hvor lange er turene?

Våre overnattingsturer vare fra 2 - 5 dager.

Vi kan ikke lage pelsjeger eller polarhelt av deg, men vi kan gi deg en liten smakebit av villmarkseventyret der ute i villmarka. Med hundespann kommer vi langt ut i naturen på relativt kort tid. Hundekjøring er en fin måte å komme seg ut i naturen på, vi glir stille over snøen og samspillet med hundene er bare fantastisk! 

Hva kreves?

Du må være i vanlig fysisk form. Dersom du har spesielle helseplager må vi vite dette før booking.  Litt erfaring fra naturen er en fordel, men ingen forutsetning for å få fullt utbytte av turen. Vi setter opp turen etter ditt erfaringsnivå. Mangler du nødvendig utstyr er vi behjelpelig med dette.

Utstyrsliste her

Pris på forespørsel

 

 J2C0528

   Fargerikt fellesskap                                                                                                                           

 

 J2C0640  

Ekspedisjon i Jotunheimen